+01 (414) 230 - 5550
Στρατηγικές Συνεργασίες

Η Actionpoint στοχεύει στην ανάπτυξη του οργανισμού σας, εμπνέοντας και αναπτύσσοντας  τους ανθρώπους με τρόπο που να πετυχαίνουν τους εταιρικούς στόχους. Οι συνεργάτες μας δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο και σε τοπικό επίπεδο και κάθε συνεργάτης μας έχει την δική του τεχνογνωσία και ξεχωρίζει για τα δικά του πλεονεκτήματα. Το πάθος τους και το ταλέντο τους μας εμπνέουν και μαζί τους μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα από ό,τι θα μπορούσαμε μόνοι. Είναι χαρά μας να σας παρουσιάσουμε το δίκτυό των συνεργατών μας.

  • Text Hover
BLUEPOINT LEADERSHIP DEVELOPMENT

 

Η Bluepoint ιδρύθηκε το 1989. Μετά από 27 χρόνια στο χώρο ανάπτυξης ηγετών, τα προγράμματα της αναγνωρίζονται  από πολλούς ως απλά τα καλύτερα που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Η Bluepoint  παρέχει πλήρης λύσεις  ανάπτυξης στελεχών που περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την προετοιμασία, την υλοποίηση, αξιολογήσεις, blended and rapid learning, coaching, εικονική αίθουσα διδασκαλίας και ένα πλήρες φάσμα εργαλείων. Οι συμμετέχοντες  πιστεύουν ότι τα προγράμματά μας έχουν μια ουσιαστική επίδραση πάνω τους και ότι ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της καριέρας τους.

Κατά τη διάρκεια της υλοποίησης των προγραμμάτων μας, ή των συναντήσεων coaching, αναπτύσσουμε και εκπαιδεύουμε τα στελέχη να χρησιμοποιήσουν τα ηγετικά ταλέντα να επιταχύνουν την προσωπική τους ανάπτυξη και την επαγγελματική τους εξέλιξη. Μέσα από τα προγράμματά μας οι συμμετέχοντες αποκτούν την γνώση που χρειάζεται, τα εργαλεία και την παρακίνηση για να προβούν σε άμεσες και ουσιαστικές ενέργειες.

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά  η Bluepoint  Leadership Development  αναγνωρίστηκε από Training Industry.com ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες Ανάπτυξης Ηγεσίας.

  • Text Hover
INFRASTRUCTURES & SERVICES FOR BUSINESS DEVELOPMEND

 

Η Κόρυμβος ιδρύθηκε το Μάιο του 2003 και έχει έδρα στην Αθήνα. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις  e learning  με χρήση των νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

Η Κόρυμβος είναι επίσημη αντιπρόσωπος της πλατφόρμας Centra στην Ελλάδα. Η Centra είναι μια πλατφόρμα e-learning και e-Collaboration σε πραγματικό χρόνο και από τον Ιανουάριο 2006 ανήκει στο γκρουπ της SABA. Το λογισμικό της Centra παρέχει δυνατότητα σύγχρονης (σε πραγματικό χρόνο) και ασύγχρονης εκπαίδευσης.

  • Text Hover
PURPOSE - PEOPLE - PROCESS

 

PPP είναι μια εκπαίδευση συμβουλευτική εταιρεία που βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν το είδος της ευέλικτης σκέψης που είναι ανθεκτική στην αλλαγή, που μπορεί να  είναι δημιουργική  ακόμη και σε καιρούς αβεβαιότητας και που μπορεί να προκαλεί και να βελτιώνει τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα πράγματα.

Στην προσπάθεια μας αυτή το κύριο ερώτημα που θέτουμε είναι «τι σημαίνει αυτό για εμένα», δηλαδή ποιος είναι ο βασικός σκοπός.

Η PPP βασίζεται σε δικές τις αρχές, έννοιες, μοντέλα, έρευνα,  επαγγελματική εμπειρία και κοινή λογική. Τα εργαλεία της PPP είναι η συμμετοχή, η ανακάλυψη, οι ιδέες, το πάθος, οι πεποιθήσεις, οι δεξιότητες  καθώς και οι δυνατότητες των πελατών μας.

Η μεθοδολογία PPP  καλύπτει τις τρεις διαφορετικές πτυχές των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον, τις σχέσεις με τους πελάτες, τις σχέσεις με τους άλλους και τις σχέσεις με τον εαυτό μας. Η μεθοδολογίας PPP ακολουθεί μια συστημική προσέγγιση η οποία αποτυπώνεται στην  διαμόρφωση «Ακαδημιών» και τη χρήση του «Training Engineering».

  1. Οι Ακαδημίες είναι διεξοδική  παρέμβαση σε μια συγκεκριμένη περιοχή των αναγκών των επιχειρήσεων.
  2. Training Engineering είναι μια μεθοδολογία  σχεδιασμού,  ανάπτυξης και υλοποίησης του εκπαιδευτικού υλικού.

  • Text Hover
THE ART OF ASSESSMENT

 

Η Central αναπτύσσει και παρέχει σε διεθνές επίπεδο αξιόπιστες ψυχομετρικές αξιολογήσεις  για τις ανάγκες του Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει γραφεία στο Παρίσι (κεντρικά γραφεία), στο Λονδίνο, στην Μπαγκαλόρε και στο Ανταναναρίβο.

Η Central Test ιδρύθηκε το 2002, σχεδιάζει και παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού που βοηθούν τους οργανισμούς να βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους των εργαζομένων τους μέσω της αποτελεσματικότερης  διαχείρισης των ανθρώπων.